Tips voor elke Mancave

Het bouwen van een Mancave staat hoog aangeschreven als een opwindend huisrenovatieproject en ze verdienen een goede planning om die kelder of dat hol te veranderen in precies het soort ontsnappingsruimte dat je wilt. We hebben de tips die je nodig hebt voor die plannen: bekijk de ultieme keuzes voor een Mancave!

Controleer de ruimte- en elektrische vereisten

Meet zorgvuldig je Mancave-ruimte bij het plannen van meubels, tv’s, tafels en andere accessoires. En ken altijd de ruimte voordat je koopt. Controleer jouw bedrading en stopcontacten om te zien of je een upgrade of aanvulling nodig hebt. Dit is vooral belangrijk in kamers die je aan het afwerken bent (d.w.z. een kelder).

Plan voor sanitair als je het nodig hebt

Een goede Mancave heeft misschien geen sanitair nodig, vooral als de badkamer of keuken maar een klein eindje verwijderd is. Maar voor andere gebieden kan sanitair nodig zijn. En een badkamer in een kast kan vooral handig zijn in kelders en als je een volledige bar wilt, dan is een bron van stromend water een geweldige aanvulling. Plan vroegtijdig sanitair als je het nodig hebt.

Op zoek naar een thema? Probeer metaal en hout

Problemen bij het kiezen van stijlen en materialen? Populaire moderne thema’s geven de voorkeur aan een industriële uitstraling met hardhout en metaal voor zwaar gebruik. Deze materialen zien er geweldig uit, zijn duurzaam en flexibel genoeg om aan veel behoeften te voldoen. En probeer uit de buurt te blijven van het gebruik van veel glas, dat in een kleine ruimte te reflecterend kan zijn en te kwetsbaar kan zijn.

Kies een Central Game Table

Is jouw game pool, poker, tafelvoetbal of een andere tafelsport? Maak er een centrale attractie van in je ultieme Mancave door wat spotlight toe te voegen zodat iedereen goed zichtbaar is en baseer de rest van je thema / decoraties er omheen. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte overblijft voor stoelen en displays.

Vind het juiste scherm

Wanneer je een tv in de Mancave installeert, is de lengte vanaf het scherm waarschijnlijk jouw belangrijkste overweging. Zoek het schermformaat dat je wilt, maar zorg ervoor dat er voldoende ruimte is tussen het scherm en jouw zitplaatsen om al die pixels te waarderen. En als je een project gebruikt, moet je ook rekening houden met de installatie, bedrading en afstand van de projector.

Plaats zitplaatsen in een open opstelling

Zitplaatsen in het midden van de Mancave kunnen dode zones van ongebruikte ruimte creëren. Plaats indien mogelijk stoelen tegen de muren of gebruik de ruimte achter je gamestoelen voor opslag of presentatietafels. En houd de stoelen zo open mogelijk.

Voeg een ingebouwde bar of koelruimte toe

Als je een ultieme Mancave-upgrade wilt, neem dan een bargedeelte met verschillende krukken om op te zitten, of een koelkast / -kast voor het opbergen van je dranken en dipsauzen. En er zijn veel leuke manieren om deze gebieden in te richten en ze kunnen ook besparen op uitstapjes naar de keuken.

Plaats een reactie